SERVICE SI GARANTIE

Garantia pentru utilajele produse de noi este de 12 luni de la data vanzarii.

Garantia acopera defectiunile produse ca urmare a unor deficiente de material si manopera. Nu sunt incluse in garantie materialele considerate de uzura: rulmenti, curele, scule si alte elemente enumerate in Cartea tehnica.

De asemenea nu se acorda garantie pentru defecte datorate transportului, manevrarii sau utilizarii gresite a produsului, neintretinerii corespunzatoare precum si accidentelor, incendiilor sau calamitatilor naturale.

Elementele de comanda supuse actionarilor manuale, cum sunt butoanele, manetele de comanda, sunt garantate timp de 60 zile.

Recomandam cu caldura fierastraiele noastre:

  • fabricilor mici şi medii pentru producţia cherestelei (până la 1200mc/lună);
  • celor ce doresc să-şi modernizeze dotarea tehnică;
  • celor dezamăgiţi de fierăstraiele panglică provenite de la alţi producători de pe piaţă;
  • celor ce doresc să-şi îmbunătăţească productivitatea, calitatea, siguranţa în exploatare şi să reducă cheltuielile şi pierderilor materiale.

ATENTIE!

Dacă doriţi să achiziţionaţi un fierăstrău panglică orizontal sau orice alt utilaj pentru prelucrarea lemnului, verificaţi dacă produsele sunt certificate CE.

Conform legislaţiei româneşti (HG 1029/2008 art. 5, armonizată cu legislaţia europeană), aceste maşini pot fi introduse pe piaţă şi puse în funcţiune doar dacă sunt însoţite de o declaraţie de conformitate CE şi prezintă afişat la loc vizibil, marcajul CE.

Contactaţi-ne Oferta de preţuri